Magasinering

All information på ett ställe

Magasinering Uppsala

Uppsala har med alla sina studenter en särskild situation när det gäller flyttning men också i allra högsta grad magasinering. I uppsala finns det ett flertal aktörer att vända sig till för att magasinera sina möbler på både kort och lång tid. Som privatperson vill man ofta hitta den billigaste magasineringen medan företag ofta är mer angelägna om hög säkerhet och relativt god tillgänglighet.

Det är inte svårt att hitta något företag som kan magasinera möbler i Uppsala, dels finns det flera aktörer lokalt och dels är den relativa närheten till magasinering i Stockholm bra då det finns många aktörer att välja på. Har man som privatperson inte tillgång till bil är det kanske självklart att man väljer ett så närliggande alternativ som möjligt medan någon annan hellre hittar en billig en bit ifrån Uppsala centrum.

Det är inte ovanligt att företag som har magasinering ibland har särskilda erbjudanden eller bra priser på magasinering under lågsäsong och då kan man ofta få ett riktigt förmånligt pris på det man vill magasinera.

Flyttfirmor har ganska ofta en tjänst där man kan magasinera sina saker samtidigt som man om man vill kan köpa både förpackningsmaterial och flyttlådor som kan behövas när man skall packa ner och magasinera mer ömtåliga saker som till exempel porslin och glas.

Om man skulle låta flytten skötas av en flyttfirma så kan magasinering ofta fås med viss rabatt eller att man får någon månad gratis. Det handlar om att ta in offertar och sedan söka runt på företag som erbjuder att magasinera saker för att hitta bästa pris och rätt säkerhet beroende på vilka behov man har som privatperson eller om man är ett företag som behöver magasinering av vissa inventarier eller annan utrustning under en viss tidsperiod.

Här nedan finns en liten lista på olika företag som erbjuder magasinring, det finns alltid fler alternativ att välja på så se det bara som ett urval, vi rekommenderar alltid att man bör titta på olika erbjudandanden som kan vara aktuella hos magasinering-sföretag för att se om det just vid det givna tillfället finns bra möjlighet att hitta något bra pris just då. Det går inte nog att poängtera att den bästa möjligheten att hitta billig magasinering är att ta lite tid på sig och kolla runt hos så många olika aktörer som möjligt både mer centralt i Uppsala som mer ut landsbygden.

Magasinering i Uppsala:
Alfasign
Tfn: 018-242270
Kungsgatan 70
753 18 Uppsala

Uppsala Flyttexpress
Tfn: 018-301270
Spinnrocksvägen 23
756 48 Uppsala

Allt i Transport
Tfn: 018-205800
Danmarksgatan 47
753 23 Uppsala

Harry Lindbergs Åkeri & Spedition
Tfn: 018-692876
Börje-Gränby
755 92 Uppsala

Shurgard Uppsala
Tfn: 018-152400
Wretmansgatan 1
754 50 Uppsala

Uppsala Stadsbudskontor
Tfn: 018-130175
S:T Eriks Gränd 6
753 10 Uppsala

ICM Logistik
Tfn: 018-126900
Bergsbrunna Tegelbruk
757 56 Uppsala