Magasinering

All information på ett ställe

Magasinering Göteborg

I Göteborg finns det förstås många ställen där man kan magasinera sina saker och då konkurrensen är ganska hård finns det naturligtvis bra möjligheter att hitta billig magasinering för den som tar sig tid att söka runt bland företagen i Göteborg som erbjuder magasinering.

I Göteborg kan man hitta både bra och billig magasinering relativt centralt men är man beredd att åka en bit finns chanserna att hitta prisvärda alternativ ännu bättre. Om du är privatperson som skall magasinera möbler från ditt hem så kanske det är viktigare att hitta den billigaste magasineringen medan företag ofta är mer angelägna om att lokalerna ligger relativt nära arbetsplatsen då man gärna vill slippa att åka allt för långt när man behöver komma åt de inventarier eller andra detaljer man magasinerat.

Det finns en rad flyttfirmor som erbjuder magasinering i och nära Göteborgs centrala delar vilket gör att man bör ha i åtanke att kolla med dem först om man har för avsikt att även anlita någon som kör möbler eller andra saker. I de fall man låter en flyttfirma sköta transporten finns det ofta bra chanser att man kan förhandla ner priset för att magasinera de saker man inte kan ta med sig till sitt nya hem eller sina nya arbetslokaler.

Ett bra sätt att hitta ett bra pris oavsett om man låter en flyttfirma flytta åt en eller om man sköter transporten själv är att gå in på de olika företagens hemsidor och se om de har något aktuellt erbjudande om billig magasinering. Ibland kör vissa firmor specialerbjudanden då de inte har så fullt i sina lokaler och då kan man ofta få ett bra pris på magasineringen.

Här nedan följer ett urval av företag som erbjuder sig att magasinera bohag eller ett företags möbler. Listan bör bara ses som just ett urval då det finns betydligt fler som kan erbjuda att förvara möbler i Göteborg med omnejd. Vill du ha den billigaste magasineringen bör du därför ägna en timme eller två till att surfa runt, skicka önskemål om offerter och liknande.

Magasinering i Göteborg:

Göteborgs Möbelmagasinering AB
Exportgatan 57 B
422 46 Hisings Backa
Tfn: 031-584475

Imex Lagerservice AB
Kärrlyckegatan 18
418 78 Göteborg
Tfn: 031-488680

GPL Magasinering AB
Salsmästaregatan 25
422 46 Hisings Backa
Tfn: 031-524210

Guldhedens Flyttexpress AB
Södra Långebergsgatan 28
421 32 V.Frölunda
Tfn: 031-164442